linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

superb frukost och tentaskrivning

Publicerad 2014-05-15 11:41:46 i Dagens, Food,

Hej på er!
 
Har lyckats med konststycket att bli sjuk denhär veckan. En av de veckor jag verkligen inte ville bli sjuk på menmen. Gjorde min uppgift i tisdags iaf så det gör inte så mycket, verkar ändå som jag klarat praktiken.
 
Fick även ett superroligt besked igår och det är att jag klarade senaste tentan! Helt plötsligt hade det ramlat in 4,5HP och det är iaf ett steg på vägen. Målet var att göra klart allt vi gjort under första året nu innan sommarlovet men jag kommer ha kvar FP1 till augusti då de idioterna på bygget lagt två omtentor exakt samtidigt. Så himla smart, verkligen.
 
Ska äta upp detta och sen börja göra vettiga saker. Barnen busar och har det fint, balkongdörren är öppen. Morgan fyller år idag och det är rätt fint väder så idag passar vi på när jag ändå är hemma hela dagen!
 
ostfralla med grevéost, croissant, juice, proteinyoghurt med passionsfrukt. möms!
 
Vi kanske hörs sen :)!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela