linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

face of today

Publicerad 2014-02-27 15:30:20 i Dagens,

är fortfarande kvar i skolan, malin har gått.
Har lite kvar att fixa som jag tänkte göra här, ladda ner allt jag ska läsa med så har jag allt litteratur sen. Ganska skönt för då behöver jag inte tänka mer på det liksom..
 
Vad har ni gjort idag då? Jag har rättat referenser och pratat, kulkul. Mamma ska komma förbi sen och dricka laite kaffi. Trevlans!
 
Ska fortsätta här så jag hinner med bussen vid 16.20!

promenad runt ån.

Publicerad 2014-02-27 11:55:06 i Dagens, Mobilt,

Hej på er!
 
Idag skulle det varit ledig dag från skolan om en inte hade en hemtenta som behövde fixas till, så därför sitter jag och Malin i skolan och får det fixat. Duktga tjejor!
 
Tänkte att ni kunde få några mobilbilder från i förrgår när jag också var "ledig". Tog en fein promenad runt ån en bit och kollade och myste i eftermiddagssolen.
 
Ska försöka ta med mig kameran ut nästa gång solen skiner sådär fint. Så himla mysigt och man fylls på med energi.
Det är synd att det oftast är regnigt och trist väder precis innan vintern och mörkret kommer för är det något man behöver göra så är det att ladda batterierna med sol.
 
Nu ska jag fortsätta här och rätta referenser. Hoppas ni har en fin dag och att det inte regnar för mycket på er som det gör här i Norrköping och i Linköping!

Liknande inlägg

tuesday

Publicerad 2014-02-25 13:21:59 i Dagens,

Hej på er!
 
Det där med blogga varje dag är svårt, så ofta jag inte orkar sätta mig vid datorn. Jag köpte ju en ny i höstas och jaa asså jag är ju nöjd men den är alltid lite seg i webbläsaren och tangentbordet hade ju kunnat vara bättre, tyvärr. Så svårt att köpa dator tycker jag, denna köptes på netonnet med så jag fick inte känna på den riktigt..
 
Vaknade sent idag och chillade länge i sängen. Barnen är hemma så det gosades i sängen massor!
Åt detta till frulle hehe. Mumsigt med knäcke asså!
 
 
Ska kolla ett avsnitt greys och sen ta en dusch och promenera! Har en skoluppgift jag tänkte förbereda mig inför!
Hoppas ni njuter av solen idag!
 

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela