linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

men blä

Publicerad 2014-06-19 16:41:06 i Dagens,

seriöst, vad är det som händer på internet?
en får inte kritisera strukturer eller på något sätt visa att det finns felheter i samhället för då kan en bli avstängd från forum eller rent av bli mordhotad av 13åringar.
 
förstår snart inte längre vad någon gör på nätet, det är inte kul att det hela tiden är ett gigantiskt agg mot varenda person som finns i hela världen. ingen får tycka något men alla ska hålla med alla. det spelar ingen roll vilken grupp en tillhör, ingen ska tycka något men alla ska hålla med.
 
om jag som kvinna kritiserar en sida där männen har mest röst så kan jag bli mordhotad, min adress läggs ut på nätet, mina barn blir helt plötsligt offentliga och jag ska tydligen inte existera mer.
skitbra. ja men tysta folk är ju alltid det bästa.
 
med tanke på hur folk reagerar så kan en ju tro att en har rätt. brukar en inte säga så? om jag säger att du är ful och du blir arg och ledsen så är det sant? eller är vi inte lite uppfostrade så?
 
blir trött på föräldrar som inte har den blekaste aningen om vad deras kidz håller på med på nätet. blir trött på lärare som aldrig någonsin verkar se det som ett stort problem att kidzen inte har något internetvett. blir trött på att det är så mycket ilska överallt.
 
stänger ner och slutar nu. det är inte roligt längre.

Sommarlovslista

Publicerad 2014-06-19 16:26:25 i Dagens,

Grejer jag tänkt göra i sommar:
 
 • Läsa klart Femtio nyanser av frihet
 • Läsa klart bokserien jag började på förra sommaren
 • Måla
 • Umgås med min man
 • Städa badrummet grundligt
 • Städa kylskåpet grundligt
 • Se klart Ugly Betty
 • Sola mycket-hoppas på fin sommar
 • Ta det superlugnt
 • Gå på Bråvalla
 • Fira midsommar
Sen vet jag inte så mycket mer, åka till Tranås kanske och sådär..
 
Fick fina avslutningsblommor av Calles mamma med. Superfina!

Liknande inlägg

dagen innan midsommarafton

Publicerad 2014-06-19 13:15:54 i Dagens, Food,

Hej på er!
 
Jaa imorgon är det midsommar och vi har typ inga planer alls, det verkar bli kasst väder och alla polare drar härifrån typ. Så vi får se vad som händer, kanske bara blir lite mumsig sillamat och eventuellt grill om vädret håller i sig på kvällen, mys och lugn och ro tror jag på hehe.
 
Blev detta till frulle idag, vi åt frittata med gravad lax igår så tänkte att det blev smidigast att äta upp laxen idag hehe..
 
Calle kom hem för en timme sen och nu har vi städat, köket är feint och vardagsrummet, ska fixa köksbordet och lite i sovrummet och dammsuga och sen är vi redo för England-Uruguaymatchen ikväll!
 
Hoppas ni har en fin torsdag, nu ska jag se ett avsnitt ugly betty och chilla massor!

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela