linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

woho.

Publicerad 2014-04-24 10:21:58 i Dagens,

torsdag. en skoldag kvar till helg, eller typ två. trött på allt. vill mest vila. kan sova hur mycket som helst. har ont i magen nästan varje dag.
sommarlov. ledighet. resa. måla. läsa. oh ge mig allt nu. ingen ekonomi. inget riktigt fungerande liv.
ska fan sluta äta helt. sluta ha ont i magen varje jävla morgon. bra idé. kommer bli smal. tack liksom.slutat göra npgot alls. inget smink och inget fixat hår. som den rockstar jag är.

i'm good right?

Publicerad 2014-04-17 11:22:47 i Dagens, Skor,

Hehehej på er därute i påskvimlet!
 
Idag är det skärstorsdag och jag undrar såklart om det är någon som klätt ut sig? Hehe det har inte jag gjort och jag kommer inte göra det heller, inget godis tänker jag dela ut eller göra något speciellt påskigt idag. Jag har en skoluppgift att skriva och skicka in och packning och städning på schemat innan bilen rullar iväg till Tranbärssåsen.
 
Har haft skola hela veckan och verkligen inte orkat öppna datorn. Har äntligen fått rätt på hur scannern funkar i skolan och tycker det borde stå någonstans hur mycket det går att scanna i taget så slipper en allt strul som blir.
 
Rörelse, drama och bildverkstad har vi haft dessa dagar. Skönt när det inte är mer än så. Det har varit ganska kul men jag har haft skumt illamående och magvärk hela veckan så har inte varit på topp precis, då är verkstäder jäävligt jobbiga.. 
 
Igår strosade jag på stan och fikade på Linds med en relativt nyopererad pappa, jag sk vallade honom hehe ;). Stel och medtagen men han repar sig fort så det är bra :)! Vi umgicks och hade det trevligt så det var najs! Hann även hälsa på underbart fantastiskt söta lilla Lo och Hanna som också fikade på Linds. Den ungen asså, herregud hon är ju hur charmig som helst! Och nu måste vi banne mig snart komma och hälsa på!
 
Kom på att jag glömde visa skorna som jag köpte i fredags ordentligt. Har inte lyft många fingrar för "vettiga" saker denna veckan hehe.
Har inte hunnit använda dem än men jag gillar dem massor!!!
Tänk att de bara kostade 49:-!!!
 
Nu ska jag äta frullis/lunchis och plugga lite! Hoppas ni får en fantastiskt fin påsk :D!

Liknande inlägg

fredaagsshopping

Publicerad 2014-04-14 10:38:00 i Lina shoppar,

Var på stan med mami i fredags, vi tänkte banga först för vädret var så dåligt men sen gick vi ändå, och efter några timmar så sprack himlen upp och vi välkomnade solen!
 
Vi strosade och fönstershoppade och jag hittade massor av skor (såklart) som jag vill ha. Bla två olika par Martens, som för övrigt blivit min nya number one shoe haha. Borde skaffa mig ett extrajobb så jag kan köpa alla de där skorna som jag vill ha..
 
Målet med fredagen på stan var att boka linstid till mamma och ludde och att köpa mig ett par nya jeans på H&M, presentkort är definitvt en av de bästa presenterna i såna fattiga tider för då kan en shoppa ändå hihi. Blev etyt par snygga lågt skurna ljusblå jeans, så jäädra nöjd.
 
Fick med mig detta hem! Skorna fick jag för att det blev pengar över på mammas presentkort hihi.
 
Visst är de snygga?!
Kostade 199:- bara med så det var ett jädra kap hehe ;). Nöjdnöjdnöjd tjej!

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela