linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

skoltrött

Publicerad 2013-10-29 16:48:07 i Dagens, tankar,

kände det idag när jag satt på tåget med julia. vi pratade om skolan. 
jag gillar skolan egentligen, lär mig mycket och jag kommer ha en utbildning som jag kan använda mig av när jag är färdig, tillskillnad från väldigt många andra.
men det går för fort. 
 
tempot är högt. ansvaret är så stort att jag fortfarande inte fattat. jag blir rädd att jag inte ska klara det. det är så lätt att ge upp. men för första gången i mitt liv så kämpar jag på riktigt. jag vill ha utbildningen. jag vill visa mig själv hur jävla bra jag är. 
 
kroppen säger ifrån. psyket säger ifrån. jag är ledsen på ett annat sätt än jag varit förr och jag förstår inte vart problemet ligger. jag kan ju inte vara skoltrött efter 2 månader? eller? kan man vara det?
 
jag blir samtidigt trött på människor. typ alla människor så ingen behöver känna sig träffad. skulle behöva en fast punkt som inte bara är mamma och calle. jag behöver dem i mitt liv men jag har ingen girlfriend. ingen att dricka en snabb kopp te med eller göra annat kul med.
 
det är svårt att komma överens med människor. man kan tycka otroligt bra om folk men ingen jag träffat för tillfället känner jag att jag vill eller kan vara bestie med. och säg inte att det kommer. jag har blivit kritisk och jag vill liksom inte släppa folk så nära. rätt som det är blir man backstabbad och får så sjukt mycket skitsnack slängd i ryggen.
 
jag borde nog skaffa fler katter så jag har någon för varje ändåmål liksom.

this is gospel

Publicerad 2013-10-29 10:58:45 i Dagens,

Oh älskade Panic! at the disco vad jag är glad att jag upptäckte er 2006!! Finns inte sådär många band kvar som jag fortfarande lyssnar på asså men jädrar vad jag älskar er!
 
Tog några bilder igår på mig själv, märks att det var länge sen jag använde självutlösaren men det kommer bli bättre bilder snart! Ska försöka ta några bilder varje dag så jag kan komma igång med det!
 
facial
 
De är suddiga och trista, men jag ska bli bättre på detta! Körde klänning igår men bytte från tunna till tjockare strumpbyxor. Det regnade ju typ hela dagen igår och kände mig inte sådär aspepp på att springa omkring så tunnklädd. Nu var det inte speciellt kallt men man kan aldrig riktigt veta hur det kommer bli..
 
Bytt hårfärg nu med som ni ser. Och jag ääälskar det! Så jädra skönt att vara mörkhårig igen, även om jag trivdes i det ljusa. Behövde en förändring bara! Är sugen på orange hår men vet inte ritkigt om jags ka köra på det.. Hade ju det förra året, remeber?
 
Nästan ett år gammal bild på min man och mig! Här bodde vi inte ihop än men oj vad vi längtade redan då! Nu har jag bott här i en månad och jag älskar att vara sambo med min karl! Vissa saker är lite svårare men att vara nära varandra väger upp för allt annat!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, kanske slänger upp en bild sen eller så gör jag det när jag är hemma sen :)
 
Hoppas alla får en bra tisdag, framförallt ni i södra Sverige med stormar och allt vad det heter!
 
 

Liknande inlägg

29e oktober, morgon.

Publicerad 2013-10-29 10:07:45 i Dagens,

Dagens frulle
 
Godmorgon på er, eller jaa god förmiddag!
 
Dagen började med trötthet och huvudvärk från min sida, C fick hämta huvudvärkstablett till mig när han gick upp..
Äter detta till frukost idag, mackor med messmör, så jävla gott!, juice, vitaminer, kaffe och activia. Världens bästa frulle enligt mig. Åtminstone om man ska äta lunch också haha.
 
Idag ska jag till skolan igen, kursstart och köp av bok. Vi har kursintroduktionen idag, imorgon är det föreläsning och samma på fredag. Den här kursen är väldigt teoretisk och det är hemtenta och litteraturseminarium som gäller som examination. Läskigt!
 
På torsdag ska jag hänga lite med mamma, som jag gjorde igår. Då ska vi till ikano och käka med farmor. Göddigt!
Ikväll kanske vi drar iväg till Tornby och köper ny dator till mig, wippi!
 
Ska skriva ut papper och så men vi hörs sen!

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela