linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

söndag och dagens frulle

Publicerad 2014-05-11 12:38:05 i Dagens, Food,

Hej på er!
 
Idag är det söndag och C kommer hem om lite mindre än två timmar! Oh så mysigt! Detta är första gången på ett halvår som jag sovit själv och det kändes verkligen annorlunda, men samtidigt lite skönt. Vi har verkligen fått sakna varandra och det tycker jag är lite skönt! Förra veckan så var det ju Valborg och sånt och då var vi på varandra i typ fem dagar, när jag sen skulle på praktik och C skulle jobba på måndagen så saknade vi också varandra massor. Gud vad jag älskar den mannen!
 
Ska äta lite frukost nu. Igår var jag uppe 8 och både handlade och gjorde frukost till C och mig, idag tog jag skön sovmorgon hehe.Behövs det med ibland. Har städat upp i köket och vädrar nu lägenheten med lite korsdrag. Skönt! Ska se ett avsnitt ugly betty till frukosten!
 
Hoppas ni får en fin söndag!
 
 
Möms!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela