linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

bahaa

Publicerad 2014-05-02 13:06:57 i Dagens,

Hej på er!
 
Haha tänker inte ens skriva ursäkter längre på varför jag inte bloggar. Vill ofta och har ändå grejer att dela med mig av men orkar typ inte. Sen känner jag också att om jag sätter på min egen dator så borde jag även plugga och det har jag ju inte lust med speciellt ofta..
 
Dock är det det jag ska göra nu. Fixa klart FP2 tentan och skicka in den idag, inte på vanliga sättet dock eftersom det tydligen inte finns inlämningsmapp på lisam trots att detta är första omdeadlinen. Smart där dumma Alma..
 
Ska fixa det och sen ska jag fanimig skruva fast barn/kattsäkerhetsmojänger på alla garderobsdörrar i sovrummet så inte Tyra kommer in i dem! Hon ligger i min garderob nu, för andra gången idag och jag orkar fan inte hålla på och flytta på henne hela tiden så jag ska sätta dit såna där grejer.
 
Hoppas ni har det bra! Ni ska få lite uppdateringar på läget sen. Until next...

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela