linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

jag lever men har ett hektiskt liv

Publicerad 2014-03-09 18:01:00 i Dagens, Jag,

eller.
jaa asså jag lever ju men hektiskt är ju mitt eget fel att det är.
 
Sitter just nu och läser inför seminarier och kursslut. Massor av text och hade jag läst lite varje dag hade det ju gått, men jag fungerar inte så. Helt jävla idiotiskt är det men jag fattar inte själv att jag måste börja i tid. Jag är sån med allt men inte fan löser jag något för det.
 
Imorgon får ni ett mer detaljerat inlägg om vad som hänt sen sist och kanske lite bilder med.
Nu är det ju iaf nästan vår och det gör mig superglad. Så glad att jag kanske tom klarar av att kliva upp klockan fem imorgon bitti. aja.
 
Här är jag iaf. Har töjt högerörat till 8mm med och snart är det dags för 10 mm! Så spänd på det, en ny milstolpe hihi.
 
Aja, återgå till lek och lärande, för det är ju så hiiimla kul att läsa samma sak fast olika formulerat av olika författare hela tiden..
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela