linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

Fria vidder 20140614

Publicerad 2014-06-17 15:56:10 i Musik, fest,


Fina vänner!
 
Vi åkte iväg ett litet gäng på gratisfestivalen Fria Vidder som var i lördags. Några lokalband, picknick, öl och barnfamiljer var grejen hehe. Trevligt som attan och vi hade en jäkla tur med vädret, det hade ju regnat på fredagen men det slapp vi! Det blåste lite men det var värre i stan än därute, skönt som attan.
 
Vi åkte sen hem till Carro och Johan för att se fotboll. Det jobbiga var dock att matchen vi skulle och ville se, Italien-England var sent så när den väl kördes igång så var både jag och Calle sjukt trötta så vi gick hem efter första halvlek. Blä, ibland orkar en inte vad som helst hehe.
 
Trevligt som attan var det iaf!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela