linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

fredagen den 13e och jag-förstår-inte-varför-alla-åker-bil-dagen

Publicerad 2014-06-13 11:28:49 i Dagens, Food, fest,

Hej på er!
 
Åt detta till frulle idag, mumsigt som attan!
Tre stycken finn crisp med olika skivspill på, salami och serranoskinka typ. Apelsinjuice. Mumsigt som attan som sagt!
 
Idag tar folk studenten och jag kommer ihåg vad jag gjorde för ett år sedan!
Han var trött men glad. Här precis innan champagnefrukost och fotografering, tur killar inte har allt jobb som vi tjejer har iaf, han hade sett tillfixad ut men trött ändå hehe.
Bådas studentskyltar, söta va :)?
Fina mamma och jag! Vi körde klackskor båda två vilket vi totalt ångrade sen när vi fick stressgå till Luddes skola för att komma i tid och det regna massor! Hoppas studenterna idag får bättre väder!
Stolta, men trötta föräldrar :)
Luddes klass! Stod längst fram och fotade hehe. Därav blöta bilder typ, usch vilket väder! Och jag grät mer än studenterna haha. Så fina och så roligt! Även om min student definitivt inte var den bästa så hade jag ändå kul och det var ju ändå en fin klass liksom. En blir alltid lite ledsen såhär hehe.
Jag älskar er!
 
Oho att få vara student igen hehe. Så mäktigt och är det någon gång en känner sig stor så är det här!
Hoppas alla studenter får en fin dag och fin kväll!
 
Jag ska se ett avsnitt ugly betty, städa upp här hemma och göra mig iordning och sen handla fikabröd för mamma och Ludde ska hit sen :)

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela