linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

planer för dagen

Publicerad 2014-01-28 10:55:20 i Dagens,

Hej på er snygga babes!
 
Tisdag idag, för det är det va? Ehe, blir lite dagblind trots att jag är i skolan med jämna mellanrum..
Har precis avnjutit frukost och ska strax börja plugga.
Stetka ägg med oboy är en höjdarfrulle fit for a champion haha. Kanske inte men skit i det..
 
Igår skulle jag och C gymmat men han kände sig hängig så det får nog bli imorgon istället. Det ska tydligen bli en timme på crosstrainern, emn det behövs. Är det något jag behöver så är det förbränna fett. Det är egentligen det jag behöver mest.. Sen lite rygg mage och armar med, benen är ju redan starka haha..
 
Yes plugg idag då. Det är litteraturseminarium imorgon, med nya gruppen. Som btw verkar vara sjutk bra! Vi kommer överens, pratar i munnen på varandra och kommer någonvart varje gång. Jag var inte alls så förberedd igår som jag borde varit, vi träffades och pratade angående seminariet, men det ska jag försöka ändra på. Grupp Q kommer alltid vara min basgrupp, emn ibland behöver man lite nytt blod i ådrorna för att orka framåt om man säger så.
 
Vi hörs senare! Då ska ni få bilder på lägenheten!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela