linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

2014

Publicerad 2014-01-02 15:16:55 i Dagens,

hej på er!

har ett helt gäng bilder att visa från jul och nyår men inte kommit mig för att lägga in dem på datorn eller något mer sånt.. trist.

spelar sims nu, calle spelar sitt spel. barnen sover och allt är lugnt och skönt och chill. blir bio ikväll och se andra hobbitfilmen, najs typ.

imorgon åker granstackarn ut och då försvinner julpyntet. typ äntligen haha. ska dammsuga av och städa lite då. calle fyller snart år så då slipper man städa ordentligt då liksom..

inte peppad på skolarbete men det behöver tas tag i tyvärr.. fixa hemtentor och sånt.. grisar ska verkligen inte ha roligt!

hoppas ni har en fein start på det nya året!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela