linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

tuesday

Publicerad 2014-02-25 13:21:59 i Dagens,

Hej på er!
 
Det där med blogga varje dag är svårt, så ofta jag inte orkar sätta mig vid datorn. Jag köpte ju en ny i höstas och jaa asså jag är ju nöjd men den är alltid lite seg i webbläsaren och tangentbordet hade ju kunnat vara bättre, tyvärr. Så svårt att köpa dator tycker jag, denna köptes på netonnet med så jag fick inte känna på den riktigt..
 
Vaknade sent idag och chillade länge i sängen. Barnen är hemma så det gosades i sängen massor!
Åt detta till frulle hehe. Mumsigt med knäcke asså!
 
 
Ska kolla ett avsnitt greys och sen ta en dusch och promenera! Har en skoluppgift jag tänkte förbereda mig inför!
Hoppas ni njuter av solen idag!
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Aida

Publicerad 2014-02-27 16:13:50

Ja det är verkligen a och o att ha en bra dator när man bloggar. Det är ju så att priset avgör kvalitén med datorer. Jag köpte en liten acer för 2000:- typ, den höll i ett år. Men sen när jag började på universitetet kände jag att det är värt alla pengar att ha en riktigt bra dator. Och det är jag glad över, att jag faktiskt la ner en del :)

Svar: jag tror Calle ska få pilla lite med min dator, den kostade ändå typ 6000 liksom, det är mycket pengar! fick ett nytt tangentbord, externt nu dock och det är så jäääävla bra :D!
Lina Fransson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela