linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

morning peeps!

Publicerad 2014-02-04 06:32:49 i Dagens,

Halloj!
 
Efter en väldigt märklig natt i halvsömnens tecken har jag nu ätit frukost. Hade lite svårt att somna, som vanligt. Men lyckades somna innan C kom och la sig och väcktes av honom haha. Aja, mysigt att ha någon att sova med iaf! Somnade och vaknade många gånger och tillslut stängde jag av klockan vid fem och gick upp. C sov så sött bredvid mig.
 
Skönt att ha hunnit äta frukost och göra sig iordning utan stress idag med! Blev två mackor, ett kokt ägg och ett glas juice till frulle. Ska ta med en banan och en clementin så jag klarar mig idag. Två föreläsningar nu på morgonen och sedan gruppjobb vid lunch. Inte pepp alls men imorgon får jag sova och plugga istället.
 
Umgicks med mamma igår, vi strosade på stan och hon fick sitt hår klippt. Vi lyckades även hitta the blouse till henne, litehäftigt ändå. Jag hittade skor jag ville ha men det var nog också det enda.. Letar inte saker på samma sätt när jag är pank, men nilsson shoes hade fått in nya VANS, oooh!
 
Fick även reda på hemtentan i UK3 som jag kuggade på. Först blev jag sjukt ledsen och apatisk men sen kände jag att jag skiter i det. Mamma och C ska hjälpa mig massor så jag kan plocka min poäng, få mitt CSN och fortsätta den här dumma utbildningen..
 
Godmorgon Skittisdag!
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela