linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

tisdag och fix

Publicerad 2014-04-01 13:44:40 i Dagens, Hemma,

Hej på er!
 
Idag är jag lite gladare än igår så det är skönt. Måndagar suger på många sätt och igår var inget undantag. Glad jag är över att ha fina vänner med som faktiskt peppar på rätt sätt!
 
Började dagen med frulle hos min kära moder, kan ju lika gärna dra dit när jag är ledig som att vara hemma själv och sova typ. Fick igång en liten tvättmaskin och diskmaskin med när jag kom hem och jag utnyttjade mammas skrivare när jag var där med. Smidigt.
 
Ska plantera om en blomma och se om den klarar sig då, tvätta mera och kanske byta sängkläder. Katterna försvinner idag så det ska städas massor efter det. Så knepigt att dammsuga när båda katterna är dödsrädda för dammsugaren.. Tvätta och städa lite, ganska skön tisdag faktiskt.
Ska kanske träna lite hemma med om jag hinner, C verkar fortfarande lite krasslig så det blir nog inte gymmet iaf. Hämta en bok vid fyra-fem och börja läsa lite i den tror jag kanske är en bra idé med.. Det är det värsta med nya kurser, nya böcker som ska köpas och läsas..
 
Bytte bloggdesign idag som ni säkert ser. Asskönt med något nytt, har kört samma sen bloggen startades för typ ett år sen eller vad det blir? Skulle behöva ta nya bilder med, men när en inte tycker en är snygg så låter en bli..
 
Ni får tre bilder ifrån sovrummet iaf. Såhär blev det med den nya hyllan :)!
Hyllan är i teak och jag fick den av mamma, den låg bland mormors saker tror jag. Den kändes så annorlunda att jag verkligen ville ha den! Men den var knepig att sätta upp, fick sätta tavelhängare på baksidan och sen spik i väggen. Min hörna har precis blivit mysigare!
 
Nu ska jag fixa lite här hemma, hörs kanske senare :)!

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: saga

Publicerad 2014-04-01 19:18:30

ååh jag älskar att hyllan ser ut som en liten tipi! ärvda och hittade saker är de bästa sakerna. for evvahhhh.

jag ska gå på volleyboll på lördag klockan tre, vill du följa med då? det är gratis! annars kan vi typ dricka lite te eller kaffe någonstans utomhus om vädret är fint kommande dagar. puss puss och ha roligt med plugget!

Svar: jaa det kan jag nog! kul med volleyboll hihi, och sen kan en fika ju! vi hörs om det <3!
Lina Fransson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela