linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

hatkärlek till Anastasia Steele och Christian Grey.

Publicerad 2014-01-07 16:59:44 i Tips, dagens inspo,

 
Fick denna boken i julklapp av min kära ömmafina moder. Den är nästan färdigläst, vill dra ut på det lite eftersom jag inte köpt tvåan än.
 
Helvete vad den är bra! Ska inte spoila för mycket men alltså.
 
Har varit lite avig till att läsa dem då de är aningen kvinnoförnedrande. Sen när jag fick höra att det är fanfiction till twilight så blev jag lite smått irriterad haha. Fanfiction betyder ju typ att man skrivit en historia baserad på något annat. Läskigt vad mycket grejer jag känner igen.
 
Man blir pinsamt upphetsad styggigheterna i boken men vafan. Jag är en kvinna med lust liksom. Välskriven och bra men som vanligt är det trista fördomar och knepiga förhållanden men jag rekomenderar boken iaf haha. Med en ask choklad, eller 10.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela