linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

promenad runt ån.

Publicerad 2014-02-27 11:55:06 i Dagens, Mobilt,

Hej på er!
 
Idag skulle det varit ledig dag från skolan om en inte hade en hemtenta som behövde fixas till, så därför sitter jag och Malin i skolan och får det fixat. Duktga tjejor!
 
Tänkte att ni kunde få några mobilbilder från i förrgår när jag också var "ledig". Tog en fein promenad runt ån en bit och kollade och myste i eftermiddagssolen.
 
Ska försöka ta med mig kameran ut nästa gång solen skiner sådär fint. Så himla mysigt och man fylls på med energi.
Det är synd att det oftast är regnigt och trist väder precis innan vintern och mörkret kommer för är det något man behöver göra så är det att ladda batterierna med sol.
 
Nu ska jag fortsätta här och rätta referenser. Hoppas ni har en fin dag och att det inte regnar för mycket på er som det gör här i Norrköping och i Linköping!

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Sanna Suomela

Publicerad 2014-03-05 10:16:00

Härliga bilder! Hoppas du får en fin onsdag! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela