linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

train

Publicerad 2014-01-24 16:52:19 i Dagens,

tjenixen!

här sitter jag på tåget påväg hem. började tio idag med grym föreläsning med mr michael tholander, han är typ bäst. anknytningsteorier är så jävla grymt och intressant!

hängde sen laite med gruppen och hade det bra, lunchade och hängde liksom. skönt att man kan det hehe.

vi hade hål i tre timmar och väntade på föreläsning. en speciell föreläsning som istället för att sluta fem, slutade fyra! 45 minuter haha. dock chillade jag lite i skolan innan tåget så calle hinner hem innan mig, jag lämnade min nyckel till hantverkarna imorse.

hoppas golven är feina och klara när jag kommer hem. vill flytta tillbaka möblerna liksom..
calle hade velat köpa skrivbord i helgen mem jag får inget csn så det får vänta.. känner mig inte fullt så misslyckad idag iaf, i made one mistake liksom, jag suger inte för det..

ni ska få bilder på golven imorgon tror jag! är själv alldeles spänd!
trött tjej men imlrgon ska jag sova hehe..


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela