linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

torsdag, frulle, sommarlov blablabla

Publicerad 2014-06-12 15:00:05 i Dagens, Food,

 
Idag åt jag verkligen ingen nyttig frulle, jordgubbar med grädde och socker haha. Så jäkla gött!
 
Har sett två avsnitt ugly betty och fördrivit tid hittills. Ska ta mig in iduschen snart, behöver epilera benen och skrubba kroppen lite, och tvätta håret! Sen håret blev så långt att jag kan sätta upp det i en knut på skallen så tvättar jag det inte så ofta. Dessutom vill jag inte att hennafärgen ska färga av sig så jäkla mycket så tvättar sällan. Skönt att inte behöva bry sig om det iaf!
 
Calle har sista fotbollsmatchen ikväll innan sommaruppehåll så jag ska spela sims när han är borta. Har inte gjort det på jättelänge eftersom jag haft skolan men nu är jag ledig så det är skönt som faan.
 
Hoppas ni har en skön dag, här blåser det massor ute så jag har bara varit ute på balkongen lite.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela