linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

feint hår

Publicerad 2014-02-21 15:00:49 i Hår, Jag,

Alla hjärtans dag.
 
Feint hår liksom. Trivs som fisken i vattnet i svart hår kan jag säga. Det tappar inte glansen på samma sätt som rött och brunt tex.
 
Fredag idag och C är "hemma" fårn jobb. Han, liksom jag, kände sig hängig imorse så han jobbar hemifrån idag istället. Han skulle varit själv på kontoret och inget gym liksom, boring!
 
Ska snart käka lite och sen duscha, ska till Tranås ikväll så behöver packa ihop mig lite och sådär. Kanske ser ett laitet avsnitt greys till. Älskar att det finns på viaplay! Har även lite DH på hårddisken så jag klarar mig ganska bra just nu :)
 
Läste beskedet från CSN innan och jag saknar 8 poäng. Klarar jag gårdagens tenta så är det 7,5 HP men behöver ett halvt poäng till. Fixar jag minst en hemtenta nu som blir godkänd så klarar jag mig.
 
Det är ett bakslag att inte få CSN. Även om det inte är något pengaproblem här hemma så är det rätt drygt ändå. Hoppas det rullar in som det ska så vi klarar sommaren iaf!
 
Nu blir det gårdagens kinarester! Hörs finisar!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela