linafranssons.blogg.se

22 år och sambo. Pluggar till förskollärare i Norrköping och är väldigt intresserad av genus och feminism. Dricker öl och går på konserter. #crazycatlady

kalas + julfest

Publicerad 2013-12-23 14:32:39 i JUL, fest,

Födelsedagspresenter: Kuddar från Janne, Inger och Lotten, Spel från farmor, Bukowskikanin från mamma, blombukett från Calle, blomma i kruka från Janne, Inger och Lotten, chokladask från farmor, presentkort på Cervera från farmor, kort från Ludde och Holta, våffeljärn för belgiska våfflor från mamma, och torgvantar med ugglor invirkat från mamma.
 
Mys. Jag bakade och vi städade och fixade till allt till kalaset tillsammans. Trots att jag var sjuk i veckan så hann jag med allt jag skulle få med. Smidigt!
 
 
Vi körde julbord och julfest efter kalaset och det var trevligt som tusan!
Det blev jag och Calle, Johan och Carro, Ludde och pappa, Hegge, Angeltorp, Julia och Jesper, Jenni, Zarah, Jimi + kompis, Wilson, Benny. Tror det var alla haha.
 
Ni får ett gäng bilder. Tog inte så många kort men ni får några iaf!
 
 
Fin fest med fint folk!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina Fransson

22 år, bosatt i Linköping med min karl som heter Carl. Två bebiskatter på halvtid. Förskollärarstudent, julaftonsbarn, feminist och jävligt hetsigt temperament. Jobbar med ett psyke som aldrig lyder mig. Gillar kaffe, glass, öl, piercingar, festivaler, mys och SOL. Jag gillar inte människor men ogillar dem heller inte.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela